VESELI KORACI SHOP
 

O nama

Upoznajte nas

Mi smo Marija & Zoran, ponosni roditelji dviju djevojčica

i zaljubljenici u rad s djecom.

Vesele korake pokrenuli smo potaknuti vlastitim iskustvom kupnje opreme i igračaka za djecu. Znamo da, kao i mi, i vi želite slobodno vrijeme provesti igrajući se sa svojom djecom, a ne gubeći se u bespućima trgovina.

Zato smo stvorili web shop Veseli koraci, gdje vam želimo omogućiti sigurnu i laku kupovinu. Brendove i proizvode koje nudimo koristimo i mi sami, a sigurnost materijala i kvalitetu izrade stavljamo na prvo mjesto.

 

 

Dobro došli u našu priču!

Zoranova priča

 

Zoran vrlo dobro poznaje trgovinu i isporuku robe. Brine se da svaki kupac dobije svoju narudžbu na vrijeme, a možda i malo prije ☺. Odlučan u tome da radi posao koji voli, unutar radnog vremena koje će mu omogućiti više vremena s djecom zasukao je rukave i zajedno sa suprugom pokrenuo Vesele korake!

Marijina priča

 

Marija je cijeli život htjela raditi s djecom. San joj se ostvario 2017. kada je pokrenula obrt za čuvanje djece u kojem se svakoga dana veseli jedanaestoro djece. Vodi je misao Paula Coelha:„Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi!“.

Naše vrijednosti

Pouzdanost

Na nas se možete osloniti. Poznajemo brendove i proizvode koje nudimo. Jamčimo sigurnu online kupnju i dostavu u dogovorenom roku.

Pristupačnost

 

Treba vam pomoć oko izbora proizvoda ili savjet za poklon? Tu smo za sve što vam treba i onda kad nas trebate!

 Kvaliteta

 

Sigurnost vašeg djeteta je bitna. U našoj ponudi nalaze se samo certificirani proizvodi vrhunske kvalitete.

Jednostavnost

 

Vjerujemo da je jednostavnije bolje. U životu & u kupnji.

Otvori chat
Trebate pomoć?
Pozdrav, kako vam možemo pomoći?