VESELI KORACI SHOP

Dostava

Dostava

Dostava iznosi 4 € (30,14kn) na području RH, a besplatna je za sve narudžbe na području RH u vrijednosti narudžbe iznad 66 € (497,28kn)!

Dostavu vrši DPD, a paket u najvećem broju slučajeva stiže na Vašu adresu u roku 2-5 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe, odnosno isporuke.

Prodavatelj će u najvećem broju slučaja poslati pošiljku najkasnije sljedeći dan nakon što zaprimi potvrdu o uplati. Ako odabere način plaćanja pouzećem, proizvod će u najvećem broju slučaja biti poslan na isporuku u roku 3 radna dana od potvrde kupovine, a kupac se obvezuje platiti proizvod prilikom zaprimanja naručene robe. Kupac će dobiti obavijest nakon što prodavatelj pošalje proizvod na isporuku. Na toj obavijesti nalazi se broj za praćenje paketa dostave kako biste mogli znati gdje se nalazi vaša pošiljka u svakom trenutku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja.

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom transporta ne budu oštećeni, a sve su pošiljke osigurane od strane dostavne službe. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu), odnosno takav proizvod ne treba zaprimiti.

Ako prodavatelj ne može dostaviti sve naručene proizvode kontaktirati će kupca i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda.

 

 

ISKLJUČENJE OD ODGOVORNOSTI

Prodavatelj se trudi da su informacije, objavljene na ovim internetskim stranicama, u trenutku njihovog unošenja, točne i pouzdane, međutim Prodavatelj ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim internetskim stranicama. Karakteristike, zaliha i cijena proizvoda mogu se vrlo brzo promijeniti te ih Prodavatelj ne može uvijek pravovremeno ažurirati. U tom slučaju obavijestit ćemo kupca o eventualnim promjenama i omogućiti mu otkazivanje narudžbe ili zamjenu proizvoda. Dodatno, Prodavatelj se ovim putem ograđuje od bilo kakvih štetnih događaja koji su nastali kao posljedica korištenja nekih od proizvoda jer Prodavatelj nije proizvođač tih proizvoda i ne može ni na koji način utjecati na njihovu kvalitetu, ispravnost ili istinitost podataka o istima koje je naveo proizvođač.

IZVANSUDSKO RJEŠAVANJE POTROšAČKIH SPOROVA
Za sve što nije regulirano ovim Ugovorom primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima. Sve sporove iz ovog Ugovora ugovorne strane pokušat će riješiti sporazumno. Svi sporovi ili zahtjevi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ove Internet trgovine, u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti su suda u Zagrebu, uz primjenu mjerodavnog materijalnog hrvatskog prava.

Otvori chat
Trebate pomoć?
Pozdrav, kako vam možemo pomoći?