VESELI KORACI SHOP
 

Brendovi

Brendovi koje nudimo

Ovaj poznati njemački brend vrhunske kvalitete osnovan je 1965., a glavna mu je misija učiniti mališanima djetinjstvo što ljepšim! U Sterntaleru veliku pažnju posvećuju sigurnosti materijala od kojih se proizvodi izrađuju, ali i certificiranju mjesta same proizvodnje. Karakterizira ih bogata ponuda opreme & igračaka za najmlađe.

Goki je sinonim za kvalitetne & funkcionalne drvene igračke. Karakterizira ga veseo i moderan dizajn te izvrstan omjer cijene i kvalitete. U izradi igračaka koriste se boje na bazi vode, bez štetnih sastojaka te provjerena ljepila, bez nitro lakova. Osim što su iznimno maštoviti, u Gokiju sve što zarade prodajom proizvoda iz Peggy serije ulažu u projekte pošumljavanja i zaštite okoliša!

Tvrtka Bambino, kao proizvođač dječjeg namještaja, pokrenula je proizvodnju 2002. godine i danas je jedno od lidera na tržištu proizvoda za bebe i malu djecu. Posvećeni učinkovitosti koja se vidi u visokoj kvaliteti korištenih materijala, zbog čega se  proizvodi lako sastavljaju i održavaju, a to im osigurava sigurnost,  i dugovječnost. Prilikom izrade kreveta i namještaja koriste se samo poliuretanske boje na bazi vode koje su bezopasne za djecu, a koje su ispitane na prisutnost teških metala i udovoljavaju standardima EN 71-3: 2012. Kreveti su izrađeni od pune bukve u kombinaciji s univerom i MDF-om, ovisno o modelu. Kvaliteta upotrijebljenih materijala i stručnost zaposlenika tvrtke rezultiraju proizvodom koji je potpuno siguran i besprijekorne kvalitete za vaše dijete.

Bebetto pruža  udobnost i sigurnost za vaše dijete. Zahvaljujući više od 20 godina iskustva, stalnom radu na inovativnim rješenjima i otvorenosti novim stilovima, pripremaju kolica koja će zadovoljiti i najveća očekivanja.

Svi Bebetto modeli dostupni su u mnogim bojama, tako da je lako pronaći kolica koja odgovaraju vašem stilu. Primijenjeni sustavi amortizacije i inovativna rješenja ovjesa poboljšavaju udobnost tijekom vožnje čak i na iznimno neravnom terenu.

Svi  modeli kolica pokriveni su dvogodišnjim jamstvom proizvođača. Bebetto kolica su u potpunosti proizvedena u Poljskoj.

Foppapedretti je sinonim za kvalitetu, funkcionalnost i sigurnost u sektoru proizvoda za rano djetinjstvo iz Italije. Nudi niz proizvoda posvećenih djeci i njihovom rastu kao što su npr autosjedalice s bočnim sigurnosnim zaštitama, kombiniranim sustavima i praktičnim ,funkcionalnim kolicima, s elegantnim i trendovskim dizajnom. Među prvima su napravili drvene dječje stolice/hranilice.

 Zajedno s ukupnom kvalitetom, sigurnost je uvijek bila prvi cilj kod proizvodnje . Svi su proizvodi u skladu sa standardima i certifikatima Europske unije.

CHIPOLLINO je u skladu sa svim europskim sigurnosnim normama. Ne sadrže štetne tvari i kemikalije koje su opasne za vaše zdravlje. Oni su 100% testirani u certificiranim europskim laboratorijima prema svim zahtjevima EN normi. Bugarska marka s tradicijom – 25 godina među vodećima u industriji skrbi o djeci.

Udobno, praktično – velika paleta proizvoda u skladu s različitim ukusima, potrebama i životnim stilom budućih roditelja. Razuman omjer cijene i kvalitete – kvaliteta u skladu s percepcijom prave cijene u cjenovnom segmentu srednjeg ranga. Specifični elementi dizajna i stila, pečati i ukrasi na tkanini.

 Proizvodi koji kombiniraju mnoge funkcije kako bi život roditelja bio jednostavniji, ugodniji. Usredotočeni na povjerenje, sigurnost i kvalitetu.

Na temelju vlastitog iskustva stvorili su dječje proizvode koje vole i roditelji i mališani! U ponudi imaju kolica, autosjedalice,bicikle (tricikle te bicikle koji rastu s vašim djetetom), dječje krevetiće te lagane putničke krevetiće koji se lako mogu sastaviti i prikladni, sigurni dječji krevetići za dojenčad, visoke stolice – sklopive, izdržljive i, što je najvažnije, lako se čiste. Proizvodi  prolaze stroga ispitivanja kvalitete.

 

 Kombinacija maksimalne funkcionalnosti s razigranim modernim dizajnom i pristupačnom cijenom. Proizvodnja u  Češkoj. Pažljivo odabrani provjereni materijali,  inovativni dizajn.

U svojoj ponudi nude kolica, autosjedalice, dječje krevetiće, popularne stolice za blagovanje, igračke za kreativnost, tricikle, bicikle, podloge za igru .Svi proizvodi udovoljavaju europskim EN standardima.

Brend Coccolle Rumunjski je dobavljač koji proizvodi visokokvalitetne dječje proizvode s modernim dizajnom. Udobnost i sigurnost neophodni su i za dijete i za roditelja. S triciklom Coccolle šetnje se pretvaraju u opuštajuću i ugodnu avanturu. Coccolle se može pohvaliti izvrsnim omjerom kvalitete i cijene.  Nudimo  široku paletu Coccolle tricikla,izrađenih od kvalitetnih materijala, s različitim funkcijama te jednostavnošću upotrebe. Tricikli su sklopivi što je dodatan plus prilikom transporta jer zauzimaju manje prostora u prtljažniku automobila . 

Brza & pouzdana dostava

Sigurna online kupovina

Proizvodi vrhunske kvalitete

Osobno iskušani brendovi

Otvori chat
Trebate pomoć?
Pozdrav, kako vam možemo pomoći?