VESELI KORACI SHOP
 

Brendovi

Brendovi koje nudimo

Ovaj poznati njemački brend vrhunske kvalitete osnovan je 1965., a glavna mu je misija učiniti mališanima djetinjstvo što ljepšim! U Sterntaleru veliku pažnju posvećuju sigurnosti materijala od kojih se proizvodi izrađuju, ali i certificiranju mjesta same proizvodnje. Karakterizira ih bogata ponuda opreme & igračaka za najmlađe.

Goki je sinonim za kvalitetne & funkcionalne drvene igračke. Karakterizira ga veseo i moderan dizajn te izvrstan omjer cijene i kvalitete. U izradi igračaka koriste se boje na bazi vode, bez štetnih sastojaka te provjerena ljepila, bez nitro lakova. Osim što su iznimno maštoviti, u Gokiju sve što zarade prodajom proizvoda iz Peggy serije ulažu u projekte pošumljavanja i zaštite okoliša!

Brend Coccolle Rumunjski je dobavljač koji proizvodi visokokvalitetne dječje proizvode s modernim dizajnom. Udobnost i sigurnost neophodni su i za dijete i za roditelja. S triciklom Coccolle šetnje se pretvaraju u opuštajuću i ugodnu avanturu. Coccolle se može pohvaliti izvrsnim omjerom kvalitete i cijene.  Nudimo  široku paletu Coccolle tricikla,izrađenih od kvalitetnih materijala, s različitim funkcijama te jednostavnošću upotrebe. Tricikli su sklopivi što je dodatan plus prilikom transporta jer zauzimaju manje prostora u prtljažniku automobila . 

Tvrtka Bambino, kao proizvođač dječjeg namještaja, pokrenula je proizvodnju 2002. godine i danas je jedno od lidera na tržištu proizvoda za bebe i malu djecu. Posvećeni učinkovitosti koja se vidi u visokoj kvaliteti korištenih materijala, zbog čega se  proizvodi lako sastavljaju i održavaju, a to im osigurava sigurnost,  i dugovječnost. Prilikom izrade kreveta i namještaja koriste se samo poliuretanske boje na bazi vode koje su bezopasne za djecu, a koje su ispitane na prisutnost teških metala i udovoljavaju standardima EN 71-3: 2012. Kreveti su izrađeni od pune bukve u kombinaciji s univerom i MDF-om, ovisno o modelu. Kvaliteta upotrijebljenih materijala i stručnost zaposlenika tvrtke rezultiraju proizvodom koji je potpuno siguran i besprijekorne kvalitete za vaše dijete.

Bebetto pruža  udobnost i sigurnost za vaše dijete. Zahvaljujući više od 20 godina iskustva, stalnom radu na inovativnim rješenjima i otvorenosti novim stilovima, pripremaju kolica koja će zadovoljiti i najveća očekivanja.

Svi Bebetto modeli dostupni su u mnogim bojama, tako da je lako pronaći kolica koja odgovaraju vašem stilu. Primijenjeni sustavi amortizacije i inovativna rješenja ovjesa poboljšavaju udobnost tijekom vožnje čak i na iznimno neravnom terenu.

Svi  modeli kolica pokriveni su dvogodišnjim jamstvom proizvođača. Bebetto kolica su u potpunosti proizvedena u Poljskoj.

Foppapedretti je sinonim za kvalitetu, funkcionalnost i sigurnost u sektoru proizvoda za rano djetinjstvo iz Italije. Nudi niz proizvoda posvećenih djeci i njihovom rastu kao što su npr autosjedalice s bočnim sigurnosnim zaštitama, kombiniranim sustavima i praktičnim ,funkcionalnim kolicima, s elegantnim i trendovskim dizajnom. Među prvima su napravili drvene dječje stolice/hranilice.

 Zajedno s ukupnom kvalitetom, sigurnost je uvijek bila prvi cilj kod proizvodnje . Svi su proizvodi u skladu sa standardima i certifikatima Europske unije.

CHIPOLLINO je u skladu sa svim europskim sigurnosnim normama. Ne sadrže štetne tvari i kemikalije koje su opasne za vaše zdravlje. Oni su 100% testirani u certificiranim europskim laboratorijima prema svim zahtjevima EN normi. Bugarska marka s tradicijom – 25 godina među vodećima u industriji skrbi o djeci.

Udobno, praktično – velika paleta proizvoda u skladu s različitim ukusima, potrebama i životnim stilom budućih roditelja. Razuman omjer cijene i kvalitete – kvaliteta u skladu s percepcijom prave cijene u cjenovnom segmentu srednjeg ranga. Specifični elementi dizajna i stila, pečati i ukrasi na tkanini.

 Proizvodi koji kombiniraju mnoge funkcije kako bi život roditelja bio jednostavniji, ugodniji. Usredotočeni na povjerenje, sigurnost i kvalitetu.

Na temelju vlastitog iskustva stvorili su dječje proizvode koje vole i roditelji i mališani! U ponudi imaju kolica, autosjedalice,bicikle (tricikle te bicikle koji rastu s vašim djetetom), dječje krevetiće te lagane putničke krevetiće koji se lako mogu sastaviti i prikladni, sigurni dječji krevetići za dojenčad, visoke stolice – sklopive, izdržljive i, što je najvažnije, lako se čiste. Proizvodi  prolaze stroga ispitivanja kvalitete.

 

Kombinacija maksimalne funkcionalnosti s razigranim modernim dizajnom i pristupačnom cijenom. Proizvodnja u  Češkoj. Pažljivo odabrani provjereni materijali,  inovativni dizajn.

U svojoj ponudi nude kolica, autosjedalice, dječje krevetiće, popularne stolice za blagovanje, igračke za kreativnost, tricikle, bicikle, podloge za igru .Svi proizvodi udovoljavaju europskim EN standardima.

Brza & pouzdana dostava

Sigurna online kupovina

Proizvodi vrhunske kvalitete

Osobno iskušani brendovi

Otvori chat
Trebate pomoć?
Pozdrav, kako vam možemo pomoći?